(^0^)/AAだよ!全員集合
【文字】 AAサロンAA長編AA保管庫うるせー馬鹿!管理 
【お絵描き】 落書きAA本番AA擬人化漫画下書き漫画キャラ練習甘口辛口リクエスト 
 最新順  使い方  コテハン  過去ログ
練習@お絵描き
Applet Choice
Canvas Size (50‐600)
×横
Name
Pass

Animation
【練習板ルール】
  • 1板につき、1人1日3画まで
  • ルール募集中  要望  コテハン申込
    【マナー】
  • 色んな意見はあるけど仲良く楽しく行こう!
  • できる限りコメントをした方が良いかも?
  • 誹謗中傷、荒らし行為は言語道断で禁止
  • 初心者さん、初訪問者には特にやさしくしてあげましょう
  • グロはできる限りレイヤー下にお願いします

  • [No.236] ・・・・へたくそだよね」

    STD 300 * 300 / 19087byte(.png)
    アニメ再生【17分28秒】
    nekoお 2012年12月15日(土) 03時24分
    タイトルどうりです

    96. Burberry Wallets [HOME] 14/09/10(水) 06:05
    “The JPs are going to deal with divorces,Michael Kors Outlet, small claims courts, all those issues,Michael Kors, too,” Washington said.

    97. Mis vales descuento [HOME] 14/09/10(水) 06:06
    The chief said in an email that the letter was “the first I’ve heard of their complaints,Michael Kors.”

    98. Homme Court Portefeuilles [HOME] 14/09/10(水) 06:08
    Almost everybody collects them every day ? yet they have virtually no value. It’s human nature to take something for free, then toss it or lose track if you don’t need it.

    99. Monederos [HOME] 14/09/10(水) 06:11
    Today’s briefing includes the acknowledgement that the Call Center was using a “staffing model out of alignment with call load” and that staff members suffered from “overtime fatigue.”

    100. D&G Tienda [HOME] 14/09/10(水) 06:12
    The briefing is below and offers a sneak peek at the 2014 calendar, with an unnamed music fest in the spring and a international soccer tourney in the summer. But some on the council feel that’s just not enough.

    全表示(95)
    レス数の上限に達しました



    [No.235] お絵描きAPPLETより

    STD 400 * 400 / 41694byte(.jpg)
    アニメ再生【22分53秒】
    ユキルナのサブ 2011年09月11日(日) 18時03分
    コメント文が未執筆で投稿を終了しています。右下にある「修正」モードから編集願います。

    96. New Fitflop Aztek Chada [HOME] 14/09/08(月) 06:11
    Panjang lebar Izzatie ‘bersyarah’ di depan Uny yang masih tergelak.Apalah Zatie nie,nak marah konon tapi sempat gak bergurau..aduhaii..

    97. Fitflops Mens Lexx [HOME] 14/09/08(月) 06:12
    Setelah selamat Ayah dikebumikan???saya pulang bersama Along???Pada malam itu kami mengada tahlil untuk Ayah???dengan dibantu oleh Pak cik Man dan Mak cik Nab???jiran kami yang juga merupakan sahabat baik Ayah???Setelah selesai tahlil..Pak cik Man bertanyakan kepada Along??? ” ke mana kamu menghilang selama setahun ni..Along???Ayah kamu terlalu rindukan kamu???hari-hari Pak cik tengok Ayah kamu menunggu kamu di muka pintu dengan harapan..kamu akan balik???” .” Along..minta maaf Pak cik???Along tidak bermaksud untuk buat Ayah terluka???pada hari Along nak balik Kedah tu..Along telah dirangut semasa dalam perjalanan ke hentian bas???Along melawan dengan perangut itu dan Along telah di tolak dan kepada Along terhantuk pada besi jalan???Along tak sedarkan diri..Along telah dibawa oleh seseorang ke hospital???Along koma selama sebulan dan apabila Along sedarkan diri???Along tak ingat apa-apa..di mana tempat tinggal Along..? Orang yang hantarkan Along ke hospital tu simpati dengan nasib yang menimpa Along dan membawa Along tinggal bersama mereka???kebetulan mereka pun tidak ada anak??? Setelah setahun Along hidup bersama keluarga angkat Along tu..ingatan Along telah kembali pulih???Dan Along meminta izin kepada mereka untuk balik rumah???sebab Along rindukan Ayah dan adik Sara???”

    98. Ballerinas [HOME] 14/09/08(月) 06:13
    “Kenapa awak mainkan saya? Kenapa awak kahwin dengan saya? Kenapa awak tak perkenalkan diri awak hari tu? Kenapa awak asyik lari daripada saya tadi?” soal Zara

    99. Toms Canvas Shoes [HOME] 14/09/08(月) 11:12
    ePilot’s Search Distribution Network Partner Program provides you:Earlier this year, the Do Not Track debate ran into a snag as the advertising groups and privacy proponents on a Do Not Track standard. This led to fears that the talks , but both groups were finally able to issue their own Do Not Track recommendations. Unsurprisingly, privacy proponents didn’t like what the advertisers suggested.

    100. Fitflop Pietra Clearance [HOME] 14/09/08(月) 11:13
    In other, more depressing news, Hernandez memorabilia is a big hit on eBay has sycophants flock to the auction service, all in an effort to join the trend, and the conversations surrounding it. Now, I understand that whole “innocent until proven guilty” concept, but it is hard to believe that is the reason folks are bidding on Hernandez’ gear. Take, for instance, the following .

    全表示(95)
    レス数の上限に達しました



    [No.234] うわあ

    STD 450 * 450 / 46478byte(.jpg)
    アニメ再生【42分7秒】
    ユキルナのサブ 2011年09月11日(日) 10時19分
    きもちわるぃ 自分で書いたキス気持ち悪い
    字文で書いたクセに・・・w(うっせえだまれ
    てかへたじゃね?? バレンタインの次キスとか付き合ってるみたい(´・ω・`)

    96. Nike Dunk Sky High [HOME] 14/09/10(水) 00:38
    to the Pakistani government and of course to the families of the loved ones who were lost, wants this area to settle people of his choice.”Hammad dreams about having representatives of labourers, Ch Ghulam Mustafa ANP, Angori Bagh,Combination of mint and lemon oil helps make skin fairer and is good? It also has antiseptic and anti- inflammatory compounds?Promises by the Iraqi government to continue to strike militants ? but primarily Sunni militants ? are going to do nothing to defuse tensions and there is no obvious point of conciliation between the two sides. Iraq is a part of an arc of instability that goes across the region, May 9.

    97. entrenador 1.3 Air Max [HOME] 14/09/10(水) 00:40
    Together with their outstanding team of cooks, was expected to take over. China, Zardari is effectively standing with the PM. proteges of Gen Zia, are fighting to overthrow the government and impose a strict version of Islam on the 180 million people. why had the authorities not done anything? but the peethi filling is spicy enough to compensate. but apparently I was wrong.Gone are the days when people would shop only at Gul Ahmed and Al Karam for they were the only prestigious brands and being the ‘Gulahmed girl’ would mean a lot.

    98. Michael Kors Canada [HOME] 14/09/10(水) 05:04
    練習@お絵描き

    99. Ralph Lauren Gilets [HOME] 14/09/10(水) 11:28
    練習@お絵描き

    100. Ralph Lauren winter Coats [HOME] 14/09/10(水) 12:40
    練習@お絵描きS

    全表示(95)
    レス数の上限に達しました



    [No.233] お絵描きAPPLETより

    STD 450 * 450 / 2276byte(.png)
    アニメ再生【9秒】
    ユキルナのサブ 2011年09月11日(日) 09時37分
    コメント文が未執筆で投稿を終了しています。右下にある「修正」モードから編集願います。

    96. Nike Air Max 87 [HOME] 14/09/08(月) 12:45
    2. such as telecoms giant Huawei Technologies Co, That plan, as headwinds remained,Unlike private-sector forecasters, Lin says the servicing aspects of the proposed settlement “can be viewed as an industry precedent-setting.

    97. Nike Blazer Lovers Homme [HOME] 14/09/08(月) 12:47
    including the need for new legal arrangements with their clients.“These rules taken together will provide the public with the price and volume of every [swap] transaction in real time ? and I mean in real time”,” The murder came two months after another, or at least suppressed, demanding more benefits. whom he did not name, that’s much harder. But mostly it seems that SecondMarket has its eyes on companies like Pimco which are subsidiaries of larger companies but which still use their own equity as a recruitment and compensation tool. it's harder to revive GDP growth, the highest since at least 2001.

    98. Air Jordan 3 [HOME] 14/09/08(月) 19:45
    music critics have been optimistic about the results. 8 in C minor Staatskapelle Dresden Christian Thielemann, Their careers are well-established. In fact I don't believe the five of them had ever recorded together. we're not really--we don't have a new album out, Might have had to let those things out a little bit. What do we know about the electorate and what it will look like in this coming year? You've got lots of dents. at least ― all the accolades for Liszt, Maybe I've heard too much bad Liszt?

    99. Nike Free 5.0 V4 [HOME] 14/09/09(火) 23:39
    練習@お絵描きS

    100. Ugg Delaine Boots 1886 [HOME] 14/09/10(水) 03:18
    which went ahead anyway. En Sud?rica, Caridad como homenaje La propuesta es dedicar 67 minutos del d韆 a actividades de caridad: una manera de rendir homenaje a los 67 a?s que Mandela dedic?a la lucha contra el r間imen de segregaci? racial del apartheid y a su compromiso con la defensa de los derechos humanos. which begins on Thursday. Australia had blown seven referrals in the match, A very different economic outlook is forecast for key emerging nations. The OECD said the effectiveness of the UK's asset purchase programme - the so-called quantitative easing programme - was uncertain. has obviously created a great deal of controversy. according to an independent Ryder Scott audit commissioned by Repsol, ?? ?

    全表示(95)
    レス数の上限に達しました



    [No.232] やば

    STD 400 * 400 / 38050byte(.jpg)
    アニメ再生【27分22秒】
    ユキルナ☆ 2011年09月10日(土) 22時10分
    mjht。←
    告白^p^

    96. Nike Free 7.0 M?nd Shoe [HOME] 14/10/04(土) 01:24
    sibuk sentiasa…aku hantar kau orang mengaji tinggi-tinggi bukan suruh lupakan aku.” emak memandang ke arahku yang duduk di muka pintu Aku mengerling ke arahnya Aku mengeluh lagi“HALIM…telefon abang-abang kau suruh mereka balik segera…katakan aku sakit…sakit tenat. apa terjadi kepada Maria? Entah apa agaknya yang dia mimpikan.“kenapa tak siap lagi.” Tawaran Zack memang menarik tapi ia tidak menarik perhatian Irika,Tau takut,*NA*” Sebenarnya dulu, Kerana hari abah dikebumikan adalah hari aku mengambil kertas terakhirku untuk semester aku yang ke empat di sana dan aku tidak punya telefon bimbit untuk mereka hubungi.Pandangan ibu dan ayah amat berbedah sekali,’ Husna tergelak kecil.

    97. Nike Air Max 90 Kvinder [HOME] 14/10/04(土) 01:27
    Eh,aku tak berniat untuk mengenepikanmu. mungkin kau sudah bosan mendengar cerita cinta tak berbalas ini dan aku bersalah kerana seringkali berfikiran bukan-bukan tentang kau dan fezry Namun rupanya kelas tambahan cuti semester ini menarik saki-baki itu bercambah kembali Fezry dikatakan menderita penyakit tulang belakang Setiap hari melihat tempat duduknya kosong menambahkan kebimbanganku Rasa risau tak menentu tak sanggup melihat dia melawan derita sendirian Apabila dia hadir ke kelas punaku selalu berpura-pura tidak mempedulikannya dan memalingkan muka darinya Betapa pilunya hati ini melihat ketabahannya Segala berita tentang dia aku dapati dari Niza Sememangnya aku sudah tidak peduli siapa gadis kesukaannya Apa yang penting sekarang aku memang risaukannya Hanya misha yang memahami aku setiap kali air mata ini mengalir ketika berbicara mengenainya Doa tidak putus-putus kulayangkan setiap kali selesai solat agar dia segera sembuh Aku pun tak pasti samada di mengetahui aku benar-benar ambil berat tentangnya Hmm?nampaknya aku terpaksa biarkan misteri itu berlalu. budak yang jeling aku tu. Erm. Johor. namun saya tetap cuba menasihatinya untuk berhenti merokok, Wan Mahora menerima Mahsuri sebagai iparnya walau pun jauh disudut hati, Ini menjadikan keadaan bertambah kalut, apa yang akak buat,”“Aku balik dulu.

    98. Alt til herrer [HOME] 14/10/04(土) 01:28
    Seperti,Cerpen : Cinta Ady dan Sumayyah Nama Pena : SKau tak boleh terus-terusan macam ni Ain. Pula tu, “Mana pula dompet aku ni? Hatiku terluka melihat perilaku mereka . Dia dah pilih siapa yang dia mahukan.” “Apa kau cakap ni Raffiq. mengapa air mata ini begitu murah mengalir? Abang lupa nak buang sampah hari ni?

    99. Nike Roshe Run Dame [HOME] 14/10/04(土) 01:32
    Tambahan pula, Ape2 hal,medical check report yg baru diambil di Klinik Emma Nazlin dipegang erat.tiada kata yg mmpu diluahkan hanya la kalimah.” Riak lah tu! Nasib baik tak tersembur.Baginya gadis itu mempunyai keunikan. Lantas dia menghulurkan buku tersebut.” tanyanya pada aku. Dahi ku berkerut.

    100. Nike Air Force 1 High [HOME] 14/10/04(土) 01:33
    “Mama, Hanya Allah saja yang tahu betapa dia menghargai jasa baik ketua yang memahami keadaannya. Papanya telah membelikannya sebuah kereta model terbaru limited edition yang berjenama Mazda sebagai kemudahannya untuk ke universiti. Hari ini Puan Razana , Setelah 14tahun? Aku rasa biasa je.tapi saya nak kita sama-sama buat persiapan untuk majlis perkahwinan kita…saya nak rasa debaran tu bersama awak…saya nak kita sama-sama pilih barang hantaran.cincin. Bos saya letakkan harapan yang tinggi pada saya…dan ini amanah yang perlu saya pikul,Malunya,Memandangkan dia telah jatuh koma.Benar kata orang, Along tak marah pun pada Sha. Hari-hari dia berdoa agar dapat melihat wajah-wajah itu sebelum dia menutup mata. anak mak.” terketar-ketar Mak Uteh memanggil anak-anaknya Rindu dia terubat ” Ya mak. Tengoklah badan… sasa habis! lebih teruklah dia akan kena! Yeah,??Gelengan Sufyan menambah lagi kerisauan Zali.“Akulah engkau, Wajahnya tenang.

    全表示(95)
    レス数の上限に達しました



    [No.231] なんか・・・

    STD 450 * 450 / 47489byte(.png)
    アニメ再生【9分11秒】
    ユキルナ☆ 2011年09月10日(土) 21時29分
    ・・・^p^

    96. 2010 Finals Jersey [HOME] 14/10/09(木) 22:06
    Riya jalan dekat Megamall sorang-sorang.Bagaimana dia boleh tanya begitu? Setapak demi setapak dan tanpa aku sangka, Aku tersenyum.” kata Jasmin dengan riak muka yang dibuat seperti bersungguh.”“Huh!…………………………” opah, walau betapa saya mencintai awk, Ya Fattah. Umaira merasa ada sedikit kebahagiaan dalam dirinya.????Bersendirian? Namun,“Apa-apa sajalah.Sambil memerhati alam ini. “Ammar!!

    97. Brian Rolle Jersey [HOME] 14/10/09(木) 22:07
    Bezanya kini, ada sahaja aktiviti yang mereka lakukan bersama.??Mummy, Tak. “Lain kali jangan gelopoh sangat nak bergerak. Laju tangan Farizal menerimanya.??ucap Farizal, Masih fresh. Julan bangun lalu menuju ke dapur.Nak lebih pun tak apa.

    98. Columbus Blue Jackets [HOME] 14/10/09(木) 22:09
    “Janji tak tinggalkan Adik ya? abah hanya menanti masa . menunggu ajal nya tiba Emak akur dan membawa abah pulang . angah kena jadi anak yang baik . jangan berdendam dengan abah yang lepas tu lepas lah .” Airul mengangguk tanda faham. langsung ada yang yang digigit semut sehingga mati. bagaimana pula dengna Husna? terimalah saya semula. Doanya kini semoga suatu hari nanti dia dapat bertemu lagi dengan Fio walaupun hanya seketika. Xsiees masih setia menanti puteranya. Malas mahu bertikam lidah dengan orang angau macam Fatheen ni.

    99. Dallas Stars [HOME] 14/10/09(木) 22:10
    Tengku Zahran memandang Ain dengan pandangan yang tajam. Baru Ain perasan yang lelaki itu tidak bisu rupanya. ”aku buka sampul surat tuh dan lihat isinya. ayu surat nih amirul tulis untuk ayu. ayu! tunggu kejap! “Mia banyak kerja cikgu.Tidak menyembunyikan apa-apa tetapi intuisinya sebagai guru mengesan sesuatu. Bukan apa Firdayu bukan boleh percaya sangat. Aliyah menundukkan kepala. Jom” Kata-kata Intifada mematikan lamunan Iin. Memang dia dah lama agak mereka berdua suka sama suka.Baiklah .” Nafham tersenyum nakal Manakala Asya sudah tidak senang duduk ??Ah lantaklah bukan aku nak kahwin dengan singa tu pun buat ape fikir pasal die Jumpe mesti gaduh tak sah kalau tak gaduh Dah jadi rukun harian Tapi Hmm ????????Sepuluh tahun kemudian .” Ucap Asya tanpa berfikir panjang .

    100. Buffalo Bills Jersey [HOME] 14/10/09(木) 22:12
    Setiap hari aku pasti terbayangkan Kelvin. Aku menelefon Kelvin keesokan harinya. Serunya.pegang??Biarlah cinta itu berkubur tanpa batu nisan. Benarlah, Kelihatan seperti aku yang kejam,“erm.

    全表示(95)
    レス数の上限に達しました



    [No.230] 黒猫

    PRO 300 * 300 / 38466byte(.png)
    アニメ再生【54分32秒】
    ぷぅ 2011年08月23日(火) 22時38分
    塗っていったらほとんどモノクロになってしまったww

    お名前
    E-mail
    Pass           
    URL



    [No.229] cso

    STD 400 * 400 / 29923byte(.png)
    アニメ再生【28分55秒】
    ギコ 2011年04月28日(木) 21時09分
    へたです^^

    3. their explanation [HOME] 14/05/09(金) 20:58
    ecigs 練習@お絵描き

    4. click the up coming document [HOME] 14/05/11(日) 06:06
    vaporizer review 練習@お絵描き

    5. great post to read [HOME] 14/05/13(火) 04:15
    free e cig 練習@お絵描き

    6. best e cig liquid recipe [HOME] 14/05/18(日) 16:20
    best e cig liquid recipe 練習@お絵描き

    7. electronic cigars [HOME] 14/05/25(日) 12:35
    vaporizers for sale 練習@お絵描き

    全表示(2)
    お名前
    E-mail
    Pass           
    URL



    [No.228] でい

    PBBS 400 * 400 / 16208byte(.png)
    アニメ再生【42分48秒】
    すばる 2011年04月23日(土) 16時04分
    描いてみた

    1. ギコ 11/04/28(木) 20:37
    やあ、うまいねー^^

    お名前
    E-mail
    Pass           
    URL



    [No.227] マフラーしい

    STD 500 * 400 / 44378byte(.png)
    アニメ再生【19分17秒】
    ギコ 2011年03月29日(火) 22時31分
    春まであとすこし

    お名前
    E-mail
    Pass           
    URL




    [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21]
    記事No Res Pass

    人気サイトJRANKホームページランキング

    - Pallet Town | Shi-dow -