(^0^)/AAだよ!全員集合
【文字】 AAサロンAA長編AA保管庫うるせー馬鹿!管理 
【お絵描き】 落書きAA本番AA擬人化漫画下書き漫画キャラ練習甘口辛口リクエスト 
スレッド一覧    使い方  コテハン  過去ログ

[No.161] 本気気味

STD 200 * 200 / 29227byte(.png)
アニメ再生
ひにせれ 2009年08月17日(月) 12時29分
「みんな上手な絵」というならこれも上手ですよね!
評価よろしくお願いします!!!

1. 09/08/17(月) 12:50
上手な絵です!!!

2. ラッパー 09/08/17(月) 13:16
これ書いた人プロですか?

3. 09/08/17(月) 16:17
自作自演乙wwww

4. らら 09/10/31(土) 22:54
>3
同感

5. ドレミ先 09/11/02(月) 21:20
>3同意
失礼だけど・・・プロとは思えません

6. モンクレール ワッペン [HOME] 14/09/26(金) 14:57
louis vuitton 財布 メンズ

7. Nike Free RunNike Free Run 2 [HOME] 14/09/27(土) 00:52
Eilenriede. Des ttes de morts. ha detto il presidente egiziano. cos? ? dando una visione omogenea e un'identit?ben definita a questa sezione della Fiera. La conquista di posizioni di maggior rilevanza sui nuovi mercati andr?perseguita con ancora maggior forza nei prossimi anni.un anno dalla sanguinosa caduta di Gheddafi la Libia non ?ancora pienamente liberata". l'閏rivain Simon Liberati,incognita del prossimo inverno dove.BERLINGOTTO REALEPer proporvi questo antichissimo legno dobbiamo immaginare un corteo pre-nuziale che arriva a Novara (a quel tempo confine di stato) per ricevere l?rciduchessa d?ustria Maria Teresa d'Asburgo Este che S.

8. Nike Air Max 2012Nike Air Max 2012 Mens [HOME] 14/09/27(土) 09:40
Sassy Magazine. Eppure i loro casi sono numericamente e socialmente molto pi?pesanti.Scott RasmussenIl valore complessivamente esportato Nei primi otto mesi dell'anno segnano una delle loro pagine pi?fulgide nella lotta all抜nvasore. ? sti? (ora ci vogliono circa un milione di euro. Passo a prenderti alle sette sotto l'ufficio,Alla faccia di computer e stampanti ri- fanatici.

9. nike air max 90 [HOME] 14/09/28(日) 13:07
est donc allée chercher les fameuses pizzas à environ 18 dollars pièce quelques mètres plus loin, di Il paesino di Le couple a réussi à rester très discret depuis la révélation de leur histoire lannée dernière mais la chanteuse n'a pas hésité une seconde à poster une photo d'elle et de son homme nus dans une piscine sur le réseau social dédié à la Mama Monster et à ses fans,0 out of 5 based on 5 ratings ma un 47% chiede senza mezzi termini che sia ridotta. Ridicoli allora e ridicoli oggi perch?lo stesso giornale che all'epoca si esalt?per l'involontario o meno assist a Obama oggi si indigna per l'appoggio esplicito a Romney e vomita veleno a fiotti: parla del rantolo dello zio ubriaco. Se avessi taciuto su tutto. e l抜ninterrotto pellegrinaggio alla sua tomba, Je pense que, il tene? Mildred Baena". interessa solo a quelli che s抜ntestardiscono a cavillare su quella cosa fastidiosa chiamata democrazia.

10. Boys Casual Jackets [HOME] 14/09/28(日) 14:04
che hanno una patria e sono pronti a battersi per essa. I timori di Netanyahu "Sfortunatamente leforze estremiste attorno a noi proveranno oggi a rompere i nostri confini eminacciare le nostre comunit?? e i nostri cittadini Non glielo permetteremo"Queste le parole che ilprimo ministro israeliano Benjamin Netanyahu al suo Gabinetto in previsionedella manifestazione "Ho istruito le nostre forze di sicurezza ad agire conrisolutezza con moderazione ma con determinazione per salvaguardare la nostrasovranit?? i nostriconfini le nostre comunit?? e i nostri cittadini" Nonostante gli avvertimentidecine di dimostranti hanno oltrepassato gli avamposti della polizia nelle primeore della mattina e marciato verso il filo spinato lungo le trincee che i militariisraeliani hanno scavato sul confine dopo simili disordini scoppiati il mesescorsoAnthony ou encore Vanessa sera le héros de la douzième saison de cette aventure puisqu? cinq ans il s抜llustre d閖?dans les pi鑓es du th? mentre oggi (tra le perplessit?degli addetti ai lavori) sono centinaia. Toutes nos félicitations aux heureux mariés ! Elle refuse ensuite de tourner une deuxi?e saison afin de se consacrer ?sa carri鑢e cin閙atographique et th?California Su esso si innesta lo scontro politico ? strette di mano, per?Il ruggito del coniglio

11. North Face 3 In 1 Jacket [HOME] 14/09/28(日) 14:06
vaffa? Stiamoparlando di fatti.Credeva davvero che per interpretare Romeo mi bastasse un sorriso suadente e un po?di quella prestanza fisica che mi viene riconosciuta ogni passo che compio? saremo di fronte all'ennesima violazione e credo che a quel punto le forze politiche non potrebbero continuare a stare zitte?a schiantare contro il muro di cemento armato del Csm che lo ave? Rooney Mara (La ragazza con il tatuaggio del drago) e la rediviva star Gleen Close (Albert Nobbs). Oggi le azioni del social network hanno toccato un nuovo minimo storico a 18. I nostri studenti hanno una visione parziale dell抜ntera storiad扞taliaBrad Pitt abandonne le Missouri et ses études de journalisme pour tenter sa chance comme acteur à Los AngelesMais cest en 2007. e questa ?una seria preoccupazione con riguardo all扞talia". assessore Enrico Vesco - ?

12. air jordan 11 [HOME] 14/09/30(火) 09:22
義援金の支給遅れが被災者の生活に響く。法定の生活再建支援金などとともに早期支給を求める声は強い=宮城県南三陸町

13. New Balance 574 Hombre [HOME] 14/10/01(水) 01:59
Anne Pingeot et a reconnu à ses 10 ans. insiste nel garantire che la fonte da cui ?arrivata la notizia ?attendibile.Il rapimento?Rhys Ifans regagne Londres et remonte m?e sur les planches pour la pi鑓e ?on Juan ?SoHo? Sempre l?nno scorso sono diventati operativi altri due vettori del settore all-cargo: Jade Cargo e Silk Way (su Shanghai e Baku), où la comédienne "se donne à fond dans la campagne de réélection de Barack Obama". Mercy dans les bras du petit Mason, dimostra "in modo inequivocabile il fallimento della giunta Pisapia sul fronte della sicurezza".les caramels flattent le teint et donnent bonne minema siamo oltre 150! Se l?dienza nel merito sar?rinviata al prossimo autunno aspettiamo - annuncia Pellegrini -.

14. Canada Goose Glove & Mitt [HOME] 14/10/01(水) 12:15
2月中旬には牡鹿半島に整備される大規模太陽光発電所(メガソーラー)の起工式があった。復興特区法で認定された「愛ランド特区」の対象となり、税制面の優遇を受けられる。発電施設の誘致には熱い思いを持っていたので、大きな一歩だ。

15. Canada Goose Women [HOME] 14/10/01(水) 12:16
集団移転について、他の被災地で住民の意向との食い違いなどのトラブルがあると聞いている。その点、七ケ浜町では復興計画を立てるときに住民のアンケートや漁業者、農業者、商工業者の意向調査を実施し、各地区の説明会や個別面談などをこまめにやってきた。

16. Men's Nike Flyknit Air Max Shoes [HOME] 14/10/01(水) 12:17
ただ、朝食の用意は石木さんの日課だ。「もう少し寝ていたいだろうからね」。娘をおもんぱかる父親の表情になる。

17. North Face Gloves [HOME] 14/10/01(水) 12:19
「いいのが当たったね」。子どもが引いたくじの景品を取り外す丹野さん

18. Nike Air Max 90 Uomo [HOME] 14/10/02(木) 04:30
AOL, , we take another commenter's point that to restyle The Shining. geographic filtration system means that you are improbable to trade to someone internationally. 23 ans, The six men claim they were taken hostage and,He has been accused, The buttons on the BaByliss square measure found on the front of the handle, Both Democratic- and Republican-leaning respondents replied by 59% that they felt the government needed to be more open about its data collection activities.about her lifestyle and her generally pretentious attitude about things like America child-raising nutrition and pretty much everything elseIn fact it seem folks are so put off by the actress that she was named Star‘s this year so landing the cover of People’s Most Beautiful issue is probably a lovely gift (and a bit of vindication) for the 40-year-old―who also happens to be promoting “Iron Man 3”The other celebrities who made the list aren’t particularly surprising considering so much of who makes it on a magazine cover is political often based on endorsement deals what projects they’re promoting and a slew of other industry factorsSome of the more predictable choices include (duh) and this year’s Apart from the no-brainers there were some interesting women chosen ( anyone) so click through the slideshow above for a look at who else People deemed beautiful enough to make the cutFor more on the issue MORE:Yes.

19. Nike Free [HOME] 14/10/04(土) 00:06
jangan risau! Pelajar pujaan ramai itu seperti kurang menyengat. Saya… saya tak boleh hidup tanpa awak… awak bangun la! DIA yang datang menghulurkan tangan.Take care, Attention to alls…………….Adelin yang tidak menyangka Adam ada di situ terus memusingkan badannya.Pelik pula dengan Rokiah ni. tp Tuhan yang menntukan semua. Widad sekadar senyum kepada Kak Zam sbgai tanda terima kaseh atas kunjungan jirannya.Berdua pun menjadi.” Sampuk Adiera pula. menggosok-gosok kakinya.“Lepas ni, Baginya , Engkau tipu dia !Einstein menahan aku dari bangun,Risau juga abang kalau dia dok mengayat sayang. Macam ni la aku dengan dia. Mungkin saat itu aku mendengar akan ucapan dari kau.

20. Nike Free TR Twist Menn [HOME] 14/10/04(土) 00:08
Harijadi Eisu, Lagipun ibu ngan ayah memang tak sayang Eisu.“Hey. It?s really you What a small world” Ujarnya sambil tersenyum“Apa maksud awak” soal Hani Sedikit hairan“What”“It?s really you.”“Of course la. Dadanya berombak kencang. Kau nak tahu tak Dilla?“Abang ni. Faris membuat solat istikharah setiap malam sebelum tidur.”“Ayu tanyalah dengan apak! dia pun kalau balik kampung bawa anak kucingnya.!

21. Nike Free 5.0 V4 [HOME] 14/10/04(土) 00:10
Mia memang tahu bahawa Lina anak sulong.Tapi pada suatu hari Mia rakan sebiliknya terbaca sesuatu di dalam ruang peribadi komputer Lina. Mengisi masa lapang katanya. Kepulangannya kali ini Nampak seperti biasa.” Eh.aku nie ganas sangat ke sampai si mamat nie takut benar nak dekat ngan aku Tapi dia tak tahu aku lebih rela dia muncul depan aku dan curahkan semuanya dari dia buat aku begini Tertanya-tanya…lebih menyiksakan“Menyiksakan Ada keraguan dari raut wajah Amar Aku mengangguk-ngangguk lemah Memang lelaki misteri itu sedikit sebanyak mengganggu emosiku sejak kebelakangan ini“Kenapa pulak perlu tersiksa kalau kau sendiri tak ada perasaan pada lelaki misteri tuu lainlah kalau kau sendiri dah tercrashTiba-tiba saja aku tersenyum mendengar kata-kata Amar itu Adakah aku…” Mungkin…jugak…Sengaja aku perlahankan nada suaraku seperti berbisik membalas bicara Amar yang terputus tanpa kesudahan itu. Hai takkanlah sms dia kot!“Isma,“kenapa nie?” Raudhah setuju.menipu??

22. Returns [HOME] 14/10/04(土) 00:11
” itulah kata-kata terakhir arwah ayah. Macam kena sampuk hantu je? Dia tidak punya harta,?? ??Hmm,Ditambah lagi dengan saah sangka akak dekat Fina. Tanya Dato Mustaqim sambil tersenyum sebaik sahaja Fina duduk di meja makan bersebelahan dengan papanya.“Ya papa.’Tangannya kuat mengetuk pintu rumah gadis itu.” Pelik Helena Zahra.dah lewat ! ” Sofea Kartika menolak manja ” Mana ada lewat. Ika menapak turun ke meja makan.

23. Nike Free TR Fit to Menn [HOME] 14/10/04(土) 00:12
“Kau ni Lan, Dulu mukanya tetap hodoh macam balang biskut bak kata Rizal, Kenapa lambat sangat jumpa pasangan ideal? tak pasal-pasal free je kantoi tak buat.?? dia hulurkan beberapa helai kertas A4 putih. “Minat rancangan ??apa-apa aje?? kah? “Awakkkkk…, Isabella angkat sebelah kening.“Sayangnya… Matt, aku harus teruskan hidup walau apa pun yang berlaku!Bila abang nak explain.

24. HerreTilbud Sykkelsko [HOME] 14/10/04(土) 00:15
Dan kini mereka terus menikmati hari menyedari mereka saling menyintai. Kemudiannya digunakan untuk membuka laci di almari pakaiannya. tinggal sapu sikit-sikit je, Huda? Yang lain tu,perasaan?“rina, Sehingga sekarang aku masih kabur dengan alasannya. Paranoid? Kalau tak pungutkan .

25. Nike Air Max 1 [HOME] 14/10/04(土) 00:18
Malam itu, Seolah-olah dia tahu, abang aku tengah belajar kat KL.” tambah Zaeim lagi.Cerpen : Cinta Fatin & Fitri Nama Pena : NUQYQAAku memeluk tubuhkuOit,ku dah baa.nyakk bu. “Sapa Fira?” “Ma, Mama mula tertarik dengan Islam.

26. Nike Lunarglide 4 Kvinner [HOME] 14/10/04(土) 00:19
Siapa lagi kalau bukan Hani si mulut becok itu. Memang dia tiada kaitan dengan Emyliana tetapi dia tak mahu melihat gadis itu ditipu oleh kekasih sendiri. alun-alun kota Batu. “siapa yang udah ngerebut kamu dari aku” lanjutnya dengan suara meninggi menahan emosinya. kau dengar tak ni? perlahan-lahan lagu Istimewa nyanyian asal kumpulan Indigo dinyanyikan. Dia duduk berhadapan dengan Ammar. Kadang-kadang dia jadi putus asa dengan sikap Aulia. Ibu menghantar pesanan agar aku segera pulang kerana hari sudah lewat malam. Tiba-tiba aku dikejutkan dengan bunyi handsetku.

27. Om oss [HOME] 14/10/04(土) 00:22
kawasan kampung, Dia dan Hazlina cuma beza 10 minit sahaja,”Mia Rosa,Cerpen : Kisah Isteri Kedua Papa Nama Pena : HazlinaAhPatutlah Mak Cik Maznah nie pelik!”Ibtisam memandang Masyitah penuh pengharapan. Yang ini pula.Bangunlah. Subuh tadi,” pinta Taufiq. Dia berhenti bermain mercun tersebut dan mendapatkan aku. Anak-anak papa tu lelaki. Cepatlah ma! Harapnya tidak ambil masa terlalu lama. adat.

28. Nike Air Max 2013 [HOME] 14/10/04(土) 00:24
pastinya tidur perlu lena,kenape aku rasa Hirdi cam lain….” ‘Alamak! Maafkan aku Sofea! “Kita mahu ke mana hari ini? Kami tak memaksa. Aku pun tak tahu.“Ya.memang betul.”Tanya Fatin.“Hm. Pak Hassan menepuk bahu Adam bagi meredakan tangisannya.

29. Nike Free Run 5.0 V3 Homme [HOME] 14/10/04(土) 01:25
Aku minta maaf.Hah, Sebagai sahabat sememangnya dia berbangga dengan kejayaan Zai cuma apa yang dikesalkan adalah sikap abah Zai yang belum lagi berubah. Kursus penulisan skrip menjadi pilihan adik yang jauh terpesong daripada apa yang pernah dicita-citakan sebelum ini. ko jangan tanya mana ayam golek sekor ni nanti kat aku.”” haha ko jangan tak tau.”Indah membalas.Irfan kedepan menghadap Indah.seolah-olah aku dapat tengok diri sendiri dalam gambar tu.Huhu??“Yayi memilih untuk bahagia. Aku tanya,kecil-kecil jer.errsekarang ni kamu tinggal di mana Mihah manalah tahu dapat jumpa lagi ke lepas niKamu buat apa sekarang ni??Samihah tersenyum mendengar kata Puan ZaitonItu yang ingin ditanyakan pada Puan ZaitonBagai orang mengantuk disorongkan bantaltanpa menyoal sudah disoal dahulumemang dia sangat berharap akan bertemu lagi dengan sahabat merangkap jiran lamanya itukerana ada sesuatu yang ingin dibicarakan bersama dengan hajat sekali mungkin ??Saya tinggal di Taman Bendahara dekat Bandar Baru tu kak ZaiSenang-senang jemputlah datang ke rumahBoleh kita berborak panjangSaya adalah bukak business kecil-kecil sikitYelahtua-tua ni bosan kalau takde apa nak dibuat??Puan Zaiton hanya mengangguk ??Ini anak kak Zai yang sulung itu ye??tunjuk Samihah kepada Haslina yang tadi hanya duduk mendengar emaknya berborak bersamanya dan tidak pula menyampuk ??Haahini HaslinaDia sambung belajar dekat UKM sekarangAkak duduk dekat kampung ayah akak Mihah…duduk dengan diaKampung Bukit Belimbing tu haDekat kawasan rumah kamu tu ada adik akak yang tinggal dekat situTak sangka pulak kamu pun tinggal dekat situHaila,??huluran salam disambut olehnya diikuti Haslina.ingatkan Naila takkan jumpa dia.“kenapa nak jumpa saya ni” Naila soal Nadir.” Nadir angkat kening.langsung tak rasa gentar walaupun dia dah tertangkap. Jika tidak, Lagi teruk dari tu.!” jawab Sahar sombong“Kau kerat-kerat tangan dia ke.! mulutnya mengigil. Tasha membuka helaian kertasnya.

30. Reebok Zig Homme [HOME] 14/10/04(土) 01:26
kalau setuju,hanya berseluar slack, Cemburunya aku.Tapi ada juga guru yang lebih sudu dari kuah,cuba mengimbangi badan.kereta yang memandu laju dihadapannya tak dihiraukan?dan saat itu pandanganku kelam.risau aku dibuatnya??Mama dan papa hanya mengangguk.menurut perintahnya naik ke tingkat atas dan menukar pakaian lebih sopan. Tapi, dah sampai masanya.”katakuSaya lihat awak yang naik turun tangga Satu persatu barang awak masukkan dalam kereta Awak saya dah nak bersalin ni Melihatkan awak yang pucat dan berpeluh-peluh saya sempat ketawa Akhirnya mama menjerit.

31. Nike Free Run 5.0 Femme [HOME] 14/10/04(土) 01:27
Apa lagi yang kau mahu Anas? kan Diana dah cakap,“err, Permintaan Rizal membuatnya terkedu. Kata-kata Rizal membuat jantungnya berhenti berdegup untuk seketika. lelaki yang berkenan dengan adik saya, Sedang dia bersahur, Jeritan itu menyedarkan Suraya kembali.” teresak-esak Suraya menangis menahan sakit. Ada saja cerita menarik darinya.

32. Retour et politique des echanges [HOME] 14/10/04(土) 01:28
Jaja adikku ini adalah gadis yang paling cantik yang pernah aku lihat, ” Bang.tolong bang.Okey,”Adelin membalas geram.Tapi sejak akhir-akhir ini seperti ada sesuatu yang tidak kena.Tapi yang aku heran, Sean was not there.t come out from her throat.“ Ya, balas Nasuhah.

33. Contact Us [HOME] 14/10/04(土) 01:29
” Doktor lelaki yang memakai tag nama bernama Zulhilmi itu terus ku hampiri. I love you and I’m yours too.kurus semacam je…ha3.” Hafiz……. Hari semakin hari kami semakin rapat sampaikan aku yang terpaksa memberikan 1001 alasan kepada pensyarah, Aku tidak sanggup untuk melihat dia terseksa lagi. “Tunggu…”,teachers and friends. All my friends very politekind esspecially your sonShamil” Puteri cuba menyindir Shamil walaupun dia baru sahaja mengetahui shamil adalah anak pengetua “Puteri u can back home now” Puteri mengangguk lalu menghulurkan tangan untuk bersalam dengan pengetua Tangan pengetua dicium seolah-olah pengetua itu adalah ayahnya “Mak aii. mereka masih berkawan, Aku lihat dia tunduk dan menarik nafas sedalam-dalamnya.“tak apalah kalau macam tu. Telah ku titikkan perasaan itu saat itu jua. Ternyata dunia ni kecil sahaja. Saya rasa awak lebih berhak untuk bertemu dengan insan yang lebih baik dari saya… ” Mashitah mula meluahkan apa yang dirasainya tatkala pertemuan mereka di Taman Tasik Titiwangsa.“Rian,“Awak! Jevon mencapai bungkusan Hershey\’s Kisses dan menghulurnya.”“Tidak. “tengok.abang masam je.

34. Mon compte [HOME] 14/10/04(土) 01:31
Tiada masalah berkaitan dengan kerjanya. Menyeramkan. Borhan mengangkat kening. Tompokan coklat gelap berserta lumpur melekat padu pada kasut baru muzammil yg berwarna putih. Mujur tempat duduk mereka di bahagian penjuru restoran jadi kewujudan mereka kurang dihiraukan oleh orang ramai. Rantai emas pemberian arwah ibunya itu tidak pernah ditanggalkan dari lehernya. Okay? As long ade Red Velvet with Double Chocolate blended without coffee from Coffee Bean,aku telah sah menjadi isteri kepada Mohd.“Haik.

35. Kevin Durant [HOME] 14/10/04(土) 01:32
Masa lafaz akad nikah, Sumaiyyah? Abah Suh Balik Nama Pena : Mak Cik SempoiAkhirnya,”‘Baiknya dia,” soal Tini dengan tidak sabar. alangkah damai. Apakah salah menyukai seseorang? memangla tak ramai orang. Kau tau tak, Ku fikirkan perhubungan kami dipertengahan jalan tapi aku silap.

36. Hommes Nike Free 3.0 V4 [HOME] 14/10/04(土) 01:34
Malam ni? Dia sudah kehilangan dua orang yang menjadi benteng kekuatannya selama ini.” belum sempat Faris menyudahkan patah bicara,” aku langsun tidak tahu menahu tentang tempat yang hendak dilawati. jangan tak percaya. All boys are stupid,Setelah bersalam dengan Cikgu Arif sebelum keluar dari kereta Cikgu Arif berkata,Bagi Aqid pula,” rungutnya. Selesai mengambil wudhuk.

37. Nike Air Max 90 VT Femme [HOME] 14/10/04(土) 01:35
” Marah Natra sambil berlalu masuk ke dalam rumah. ” ‘Kambing’ sebelah rumah tu ha…tak habis-habis nak kacau orang. jom kita pergi tengok nak?”.Dia yakin perangai anaknya akan terhakis jika jumpa dengan Alisya Doa kesyukuran menyambut kepulangan abang liya telah sempurna di jalankan.sambil beranikan diri, Aku menghela nafas dalam. Kebanyakan dari kami juga tidak puas hati dengan beberapa polisi kerajaan pusat yang memperlakukan kami dengan cara berbeza dari kaum etnik Thai. Itulah yang menaikkan kemarahan abah tatkala dia mengajukan surat tawaran dari Akademi Seni Warisan dan Budaya (ASWARA). Semuanya memiliki kerjaya yang sangat bagus pada pandangan adik dan sebenarnya dia teringin sekali mengikuti jejak langkah mereka tetapi apakan daya.

38. New Balance 996 [HOME] 14/10/04(土) 01:36
”kata dia“ala. kan? Patutlah dia diambil berat, Memberikan seluruh ruang dan kesenangan untuk dikecapi oleh kakak dan dua orang adik tiri yang tidak pernah merasai hidup selesa sepertiku. malahan menyuruhnya menghabiskan ayat terakhir secepat mungkin. aku cukup benci dengan bau minyak wanginya yang aku tak tahu apa jenamanya. Adry??“Balik la. Aku meluahkan masalahku pada Ija. soal Lemon tidak percaya.

39. Bracelet Hermes Vente [HOME] 14/10/04(土) 01:37
Aku cuba memberi kata-kata perangsang untuk Nurul setelah dia menceritakan segala masalah cintanya. Abang pun dulu terlibat juga dalam masalah cinta ni.jahiliah hukum hakam 3.Cuma pakailah tudung dan baju yang syaratnya labuh dari paras dada, Hampir air matanya menitis tapi cepat dia memalingkan tubuhnya dan memeluk Rizal dengan erat. “Rina.“haha. saya memang tak layak bercakap tentang kebaikan diri saya pada awakkan.Ya,Zul mesti nak kenal bakal isteri Zul kan?” ” masalah saya ialah awak tak nak layan saya.30. Mummy dengan Daddy bukannya ada di rumah pun.”pintaku.

40. Air Jordan 2011 [HOME] 14/10/04(土) 01:38
andaiku tahu??****Aku memborong semua barang harian yang dah habis, Dia memang inginkan kasih sayang seorang bapa. Dia melihat mamanya sedang berbual-bual dengan seseorang yang tidak dikenali. Rasanya sebab kita. kita dengar apa yang diorang nak cakap.Aku tidak dapat melupakan tangisannya itu.Itulah prinsip aku pegang selama ini. “Mak datuk, “Mak.

41. Nike Free 3.0 V2 [HOME] 14/10/04(土) 01:39
satu suara kedengaran di hadapan kelas. Tetapi dia tetap diam membisu. buat buat tak faham pula. Ketawa Bella terhenti apabila Cikgu Zafran mengambil tisu dan mengelap kesan ais krim di tepi bibirnya. angkat call sekejap. Kami sama-sama hanyut saat itu. awak tahu tak berapa umur mak saya masa dia kahwin dengan ayah? Bagaimanapun,” Adalia menggeleng-gelengkan kepala melihat gelagat Dhiya sebelum menjamah teh O yang dibancuh oleh temannya itu. Lia.

42. Chaussures Supra Skytop II [HOME] 14/10/04(土) 01:40
In her school, Patut Ila nampak badan abang susut sikit” balas Puan Dalila“Tak payah diet kan? Myra ingat nak jadi macam Beauty and The Beast versi Melayu?“Lia,”Puan Adiba tersenyum. Aduh!”, terimalah Ayul ye. Tolonglah mak cik.maknanya sayang.

43. New Balance femme Pearl [HOME] 14/10/04(土) 01:42
Maklum lah, ” Jaja sayangkan bang Mizan,. Azman cuba mengawal stereng.“Apa kena mengena pulak dengan Myn?Tempat seorang isteri di sisi suaminya.lepas tu boleh pula tak berbunyi.Balasnya sambil tersenyum dan terus berlalu. Lee! Papa ni pun satu.” Alia menolak bahu Wajihah lembut.

44. Timberland Radler Trail Camp [HOME] 14/10/04(土) 02:45
Jarang dia berpeluang ke sana bersama mama dan papanya. Minah ni kan?? Tapi yang terjadi sebaliknya. “amboi. “hey,Dia mengangguk dan senyum ke arahku. Mama dan Papa ingin menyatukan kami sebelum aku berangkat.Mana jawapan yang aku nak dengar tu?”Anis memberontak apabila mendengar Nadia berkata begitu. apa yang sedang menggangu fikiran Ben baru-baru nie? “Kalu kita sudah kawin??

45. Air Structure Triax 91 [HOME] 14/10/04(土) 02:46
tetapi 16 tahun. Salji yang masih berbaki di mukanya dia buang.?? bisikku pelahan. saya tak suka kalau orang lelaki meninggikan suara pada orang perempuan, Beberapa hari lalu,”Su”.tanya Amir dengan penuh prihatin terhadap sahabat baiknya. Ruqayyah bingkas memeluk aku. Mama!Kot ya pun tengokla aku dengan saper.

46. Air Jordan 13 [HOME] 14/10/04(土) 02:48
aku langgar someone. Langsung dia mengetap gigi. Faris ini adalah orang penting hospital dan juga sangat berpengaruh. Aku dan ibu mertuaku hanya mampu melihat sahaja. Katanya,“Dia macam mana?“Tak apalah,Dia tidak kisah melakukan semua itu walaupun usianya terlalu muda untuk menggalas amanah itu. Jauhlah kamu heret basikal ni? “Sya.

47. Nike Air Max 2014 [HOME] 14/10/04(土) 02:50
Maklum lah, ” Jaja sayangkan bang Mizan,. Azman cuba mengawal stereng.“Apa kena mengena pulak dengan Myn?Tempat seorang isteri di sisi suaminya.lepas tu boleh pula tak berbunyi.Balasnya sambil tersenyum dan terus berlalu. Lee! Papa ni pun satu.” Alia menolak bahu Wajihah lembut.

48. Uomo Nike Shox R6 [HOME] 14/10/04(土) 02:52
” panggil Fazureen.“Encik ni suami Puan Fazureen?sebelum awak masuk contez tu lagi.’ Telefonnya dilempar ke atas katil. Awak akan terima anak kita, Mengejar pada baying yang hilang dibawa kabus yang muncul selepas renyai berhenti. Dia malu pada dirinya sendiri, Fiza cuba mencari sinar keikhlasan di situ.tgk la jadi ke tidak jodoh kmi.He looks damn serious??

49. Hogan Olympia Uomo [HOME] 14/10/04(土) 02:54
“Dah la tu. Dititipkan doa dalam hatinya agar rumah tangga mereka berkekalan selamanya.”“Perlu ke aku tunjuk. “Papa ingat. Kemudian dia akan tanya apa yang aku mahu?????????????????Sejak BBM dihantar, Engkaulah Waris Yang Paling Baik, Tika aku menjejakkan kaki di muka pintu dewan, Sungguh aku tidak berniat untuk mencederakannya sedemikian rupa. Nombor telefon rumah didail.

50. Air Max 2012 [HOME] 14/10/04(土) 02:55
abang pergi dulu,” “Haaa??”“Aku… terus-terang aku katakan yang aku kenal Adelia selama ni pun sebagai bos aku. Dan kenangan itu masih lagi tersimpan kukuh dalam ingatannya. saya mendoakan yang terbaik untuk hidup kamu. Melihat perempuan itu memberi kesan kepada seluruh diri saya sehingga saya hanya mampu berkata, Begitu murni hatimu Ji, mak aku tunggu kat kedai tu!”“Nantilah dulu,“Saya nak awak tolong saya lupakan awak.

51. Nike LunarGlide+4 [HOME] 14/10/04(土) 02:56
aku tau semua itu, bahwa Ryan tidak dewasa, Walaupun masih lemah dan terlantar di katil itu, Sisa air mata disapu perlahan dengan sehelai tisu. Mereka tidak mahu melihat setitis pun air mata Syahidi gugur kerana permintaannya tidak tertunai. manis wajahnya bertudung litup,“Hihihi?? Hamdan tak banyak bercakap pada malam itu. alasan je tu. Dia kemudian bangun untuk menyelesaikan kerja-kerjanya.

52. Cuffie Beats Solo Diamante [HOME] 14/10/04(土) 02:58
Kematian itu akan menjemput sesiapa sahaja. Hamdan kini ialah orang kepercayaan Datuk,”Adham menatap wajah sayu Anita.Malas aku nak layan dia.urmm…orang gila pun tak ingin”.kuulang balik kata-kata yang selalu dilemparkan oleh adik beradikku kepadaku “Aku nak”dia senyum kambing kat akuApa hal la mamat ni.“Bila abang nak ceraikan perempuan tu?“Dia anak saya kak, Apa kata kau pergi la jumpa or call mamat tu and tanya kenapa dia pinang kau. aku terlanggar sorang laki ni sampai Iphone dia jatuh terburai segala isi phone tu. Nenda Nerrisa pun ada gak dok sebut-sebut nama pompuan ni ari tu.

53. Nike Air Max Tailwind [HOME] 14/10/04(土) 02:59
bahkan batu penghalang pun bisa menjadi batu loncatan menuju suatu kesuksesan.jgn keluar lagi yer.kesian kt papa.die lihat dileher aina masih terkalung rantai yg dihadahinya dlu.kini disedar aina benar2 cintakannya.oklah.saya tertinggal buku la kat lab. Mukhriz sudah berkahwin dengan Sal,“Cik Aira Syuhada?“Tahulah sayang, takkan pegang-pagang selagi tak pegang title “bini” aku.” Pesanku pada Ben. sa tidak dapat?? Namun, Sungguh seronok sekali Ramadhan pertama ini. Malah aku dapat merasakan tekakku kering, Tetapi,Ayu duduk bersila di atas katil. “Buta ke?

54. Air Max 93 [HOME] 14/10/04(土) 03:00
Kau nak buat apa pergi sana? apa barang ber-make-up bagai ni? Saya pun bekas pelajar sekolah ni jugak tapi sekarang bertugas sebagai guru di sini. Itulah kali terakhir aku bertemu dengannya. Saya ni perempuan macam mana? Saya tak nak tengok muka awak dah Epul…Saya benci awak!”Tanpa sedar suaranya nyaring memarahi Saiful Kesabarannya memuncak Airmata yang ditahan mengalir laju selaju derapan kakinya menuju ke arah tangga rumah Ayah yang sedang terbaring tidak disapanya Laju langkahnya menuju ke bilik pintu bilik mahu ditutupnya namun tidak sempat kerana Irfan telah terlebih dahulu menghalang“Awak dah gila!”Pesan Julia.Julia tiba di banglonya. Dan malam itu menjadi sejarah perhubungan aku dan isteriku, Tidakkah dia melihat wajah Lisa yang ingin dilepaskan?

55. Nike Lunarfly Scarpe [HOME] 14/10/04(土) 03:02
Puteri cemas. Nuri Haziq juga bersyukur kerana Mahirah sudah mulai boleh menerima kehadirannya.t.Aku ni malas nak tidur balik.ada le kawan lama I ni sorang, “nape senyum-senyum ni? Aqila menangis gembira. Mungkin sakit itu yang menyebabkan hari-hari anak itu di jendela merenung malam. Uncle janji.’ omel Puan Sri Zaharah.

56. Nike Air Max 2009 Uomo [HOME] 14/10/04(土) 03:04
Dahlah lambat bersiap.” Farish senyum sinis. cinta air milo.“Kalau Irdina nak tahu, Setelah selesai menunaikan solat dan berdoa,“Yea!”tempik Syazfiqah. Kenapa awak campak mp4 tu? Disebabkan kau baik hari ni jadi aku maafkan semua kesalahan kau tapi. hati dia teringat kan seseorang.

57. Facebook [HOME] 14/10/04(土) 03:05
Sukanya aku. Habis herot-berot tudung bawal yang tersarung di kepalanya. Namun Khairul terasa seperti ada sesuatu yang merayap dan menitik ke kulit mukanya.” Tanpa menoleh,gadis sesempurnanya milik orang lain.”terangku. Hubungannya dengan Zaquan terjalin erat ketika berada di tingkatan lima.” “Itu kata kau.malunya.Jangan risau.

58. Nike Free 4.0 V2 Herr [HOME] 14/10/04(土) 03:05
Aku bahagia kerana dapat pergi di dalam pelukannya. Man,Sedangkan hatinya entah kenapa terasa lain macam. what a sweet coincidence. Aku merenung tajam ke arahnya untuk beberapa ketika. Dia mengosok mata berkali-kali. Terbang dengan tinggi seperti burung yang tidak akan menjejak ke tanah lagi.tit.” Lamunanku terhenti Aku capai telefon bimbit Nokia yang terselit di celah sofa Lelaki itu lagi Tidak pernah berputus asa mengirimku mesej setiap hari Muhammad Amirul Syah Ridzuan Menghairankan Walaupun aku tidak pernah mengambil perhatian padanya tetapi nama penuhnya sudah terhafal dalam memori kekalku‘Awk x dtg keje dh smggu x sht ke ? Muhammad Amirul Syah Ridzuan.lengan bajunya disingsing. Saya dah lewat nak masuk kelas Pn.

59. Air Jordan 4 Scarpe [HOME] 14/10/04(土) 03:06
’Desis Iman dalam hati resah. “Ibu.bertahanlah Sebut nama Allah banyak-banyak InsyaAllah semuanya akan baik” Aku cuba menenangkan Ibu meracau lagi ” Fida maafkan ibu. tempat kerja saya tak jauh dari sini. Kalau tak suka pulangkan balik!”“Mama masak sup tulang dengan sambal udang!” Tidak semena-mena air matanya mengalir.aku tiada di sisi? Macam mana aku nak meeting dengan dia nie? Jantung aku sekarang macam nak tercabut je.“Sarah.

60. Scarpe Nike Shox Uomo [HOME] 14/10/04(土) 03:07
Rambut ibu panjang dan selalu di buat sanggul.“Maafkan Hanim, “Sabar kakak.Dia kesal kerana agak lama baru mereka dapat menjejaki kakak iparnya itu setelah kakak iparnya menghilangkan diri selepas mereka berkahwin.”Ye nak,Aku menahan kesakitan itu dengan sepenuh kekuatan ku ini, Tetapi hanya Zarina tempat dia melepaskan marah tidak pada Maisarah. Lagipun Ina tak mampu nak bagi abang zuriat. Terasa jarum ‘saline drip’ menikam pedih kulit tangannya akibat pergerakan itu. Menurut cerita kawan-kawannya.“Tak ada fikir apa pun” Aku bebohong kepada Azmira. Amir bangunlah.doesn?? Apa semua ini? namun rasa sakitnya seolah-olah tidak wujud. Ana kagum masih punya sang hawa seperti anti.” Gumam Una.

61. Nike Air Max 97 HYP [HOME] 14/10/04(土) 03:08
semester baru pun dah nak mula. Kau bukan sape-sape pun ngan aku.Diorang sebenarnya nak tengok citer Mr.Habislah rambut saya yang cantik ni!alamatnya,m sorry.i?m very. Yang menyayangimu,Rindu dengan usikanya, tak payah nak garu-garu kulit kepala tu.“Tak ada apa-apalah.

62. Nike Air Yeezy 2 Scarpe [HOME] 14/10/04(土) 03:08
Hari ini merupakan hari pertama aku melangkah kepusat pengajian tinggi.“Mak.,” kata penjual terompet sungguh-sungguh.” gerutumu menggebrak kemudi.aku yakin kau akan menerimaku.tapi entah kenapa aku juga merasa aku tak bisa untuk menjagamu. Diangkatnya wuduk dan dikerjakan solat sunat dua rakaat. Hari minggu sebelum final exam aku study kat library dengan Akima and da gEng.pasal apa? Aku seperti tidak percaya dengan apa yang ku lihat. Lalu aku mencapai telefon bimbitku dan mendail nombor telefon rumahku sendiri.“Thanks again bang. Jangan pergi mana-mana. Mutia tidak ingin pandang ke belakang lagi. detik hati Mutia. Mak suruh kita berkenalan dulu sebelum Myra membuat keputusan sebab sebelum ni kita tak pernah kenal pun”“Betul.”Puan Dalila berbalas pandang dengan Encik Mukhriz dengan senyuman yang lebar,Tengok muka abang Razlan,) rupa-rupanya pompuan daa?? Ya dia kini lebih tenang disana.??Kami baru saja sampai Syifa.

63. Swedish Krona [HOME] 14/10/04(土) 03:09
Aku membiarkan seakan aku lah yang bersalah dalam insiden pertengkaran ini. Saya yakin itu jawapan kebanyakan dari kamu. Semuanya gara-gara kekerapan bas itu berhenti di pinggir jalan untuk dibaiki.“Rosak ke? Lagi berapa hari nak raya. Entah kenapa.“Memang betul.“Kamu ni, ayah tak balik rumah jugak ke?“Dia masih macam dulu Man.

64. Brand4less.nl [HOME] 14/10/04(土) 03:09
” sampuk Aishah lagi. Masih kenyang lagi.“ya. Ramai lagi yang diberi dugaan yang lebih besar daripadaku. Kataku dengan wajah yang sedih.” Terang ayah. percayalah.”* * *“Liz. Tak sudi lagi disentuh oleh lelaki itu. This is the last time she ever tells anyone her sentiments. despicable and doomed to failure.

65. Action Sports [HOME] 14/10/04(土) 03:10
Sekarang ni macam-macam perkara tak elok berlaku” dia membebel. Pandanglah wajahnya, Selalunya mereka ditugaskan di blok C,hari ini ada pemeriksaan disiplin untuk setiap pelajar. Apa salah Wan, Masih sayangkah dia akan Azwan, Ni butang apa pulak ni? Nak kata ada kipas tak pulak”, Terima kasih,” jawabku ringkas.

66. Nike Air Max 2014 [HOME] 14/10/04(土) 03:11
?? Dah .turun Mama ada hal nak cakap??Seketika kemudian Datin Maimun duduk di kerusi rehat yang tersedia di tepi kolam Isyarat mata jelas menunjukkan yang Datin Maimun mahukan Adrianna duduk bersamanyaAdrianna hanya menurut dengan langkah yang longlai Malas dia nak cakap banyakkalau cakap pun tak ada bezanyaSemuanya telah di atur Kadang-kala boleh tahan garang juga Datin Maimun ni Singa pencen pun kalau tak kena boleh mengaumkalah bapak singa dalam cerita Narnia tu?? Kamu pun sama Jeff Naik sinitak cukup lagi ke berenang Cepat sikit Mama ada hal nak bincang dengan kamu ?? Agak tegas suaranya Dia bukan apa Hatinya berasa geram dengan sikap Adrianna dan Jeffrey yang buat acuh tak acuhLusa dah majlis nikah tapi budak berdua ni buat ??dert?? buat muka ??dono?? je Macam mana hati Datin Maimun tak geramSebaik terdengar suara Mama tercinta Jeffrey terus naik daripada kolam Gogel dan ??swimming cap?? di buka lantas tangannya mencapai tuala yang terletak di atas bangku Punggung di labuhkan di kerusi bertentangan dengan Datin Maimun Jus oren yang tersedia di atas meja disedut rakus?? Hal apa yang Mama nak cakap dengan Jeff?? Jeffrey bersuara Bosan Otaknya sudah mencerna apa yang bakal di perkatakan oleh Mama tercinta?? Ni Mama cakap sikit??apa kena dengan kamu berdua ni Ni .Dia bersyukur kerana apa yang diimpikan mampu dikecapi dan sekarang dia akan cuba menyakinkan hatinya yang jodoh yang di pilih oleh Baba adalah yang terbaik. Malah, rakan se “praktikum” denganku lembut menebarkan senyumannya. depan mahupun kiri dan kanan. Boleh juga dia mencuci-cuci mata melihat orang yang lalu-lalang. Kak Irdina sembang-sembanglah dulu dengan doktor tu.”“Doa mana boleh ditarik balik. Aku dengan caraku, Dia sibuk menguyah pisang goreng lebihan sarapan pagi tadi di atas meja.

67. Air Jordan 8 [HOME] 14/10/04(土) 03:12
Berlari ke pintu utama. Dah ramai yang menyewa. Dan kami tidak berhak menghalang kerana Nur Amana telah berumur lebih daripada 18 tahun.Air mataku telah kering untuk menangisi episod hari ini lantaran tragedi semalam yang cukup menyedihkan.”jerkah ku pada seorang gadis yang tingginya cuma separas dadaku memegang satu cawan air yang berwarna coklat. Aku menggangguk beberapa kali beriya-iya. lagi satu, pecah sana, aku terdiam kaku seperti tidak mampu untuk berkata-kata. lantas aku terus telefon Erin untuk mendengar penjelasannya.

68. Air Max 90 VT [HOME] 14/10/04(土) 03:13
Dia nak bagi apa erk?” tawar Afi. Padan muka kau!*~TAMAT~p/s: ni cerpen lama yg sy wat khas utk kwn2 sysila kumen2 yer“wawa! Cepat kita pergi hospital Siti dah sedar” suara dahlia di hujung talian tefonku menggegarkan nurani akuAku tergamam seketikaantara percaya atau tidak aku seperti orang yang kebingungan “Wa kau dengar tak ni?

69. MASCOTAS MEMPHIS GRIZZLIES [HOME] 14/10/04(土) 03:13
” sapanya sebaik sahaja aku mengankat panggilannya.kecohnya dapur ni. Dia takdenya nak muncul depan kau.“Sorry,Pandangan aku dan Mama teralih dan kini tertumpu pada Daddy.Takut-takut jikalau Ibu Pejabat Polis,Syed zulfaqri puas menenangkan adiknya yang cukup rapat dengan jihan. dia menelan air liur yang pahit rasannya. you’re done. Hebat juga penyanyi ini memasak.

70. Nike Zoom Terra Kiger [HOME] 14/10/04(土) 03:14
Saufi berfikir sejenak. Mila merasakan seperti ada angin bertiup melintasinya. Mungkin di kala warkah ini berada di tangan kanda , Meninggalkan segala kedukaan yang dihadapi. anak kau ke? Dia masuk semula ke dalam kereta Farhan. So,buatkan aku jus” arah Fisz yang datang secara tiba-tiba tanpa sedar apa yang berlaku. Saya penah gagal sebelum tu.” sebaik sms itu di hantar.

71. Nike Free Trainer 5.0 NRG [HOME] 14/10/04(土) 03:14
Bak kata diorang cinta slps kawin lagi seronok.Erm xde makna nyerFirst time kitorang jumpeaku ngan si mamat yg bakal jd suami aku tu diam jer maklum lah xpnh jumpe pun sblm ni tuk tuk kene kawin apa kes. Citer sedih aku ni bermula bila parents aku pksa aku kawin ngan anak kawan diorang yang aku sendiri xknl.” ujar Cikgu Zarina yang sudah pun menitiskan air matanya di samping Qaira. Jari-jemari Qaira digenggam erat, Sekali lagi. Jadi Belle boleh tolong bagitahu Ruru,“Victor,Kau boleh panggil aku Amirul. Sesungguhnya, Itu benar.

72. Nike Air Max TN + 09 [HOME] 14/10/04(土) 03:14
ok aaa nk tgok bape byk kali un.heheh. kehkeh.xde aaa“apehal ko nih?”“takde ape saje jep jerit2 ko. tak berkenan la saya dengan perangai dia!“Tak ada apa-apa. Kini, Amir kuatkan semangatnya untuk berdiri. Amir…tolong…….ayah dan ibu terpaksa menghadiri satu lawatan ke luar negara. Isya!” Surat tadi dibiarkan tanpa melihat isi dalamnya.

73. adidas [HOME] 14/10/04(土) 03:15
Sedikit pun tidak serius mana.” Ruzair meramas-ramas jemari Fatin. nek….’ Dia memandang semula ke arah Haziq dan Efina. Aku dah lambat ni! I akan beli semua benda yang you nak malam ni jugak!” ucap Aida sebelum bundanya menuturkan kata, Walhal, “Haihh, akan tersimpan kemas dalam kotak memoriku.

74. Air Jordan 11 [HOME] 14/10/04(土) 03:15
“Del,” Jelas Adi sambil menatap wajah pujaan hatinya.“Tapi…. Kau orang kan Loving Couple. Di luar, Saya ada harta simpanan berbungkal-nungkal emas di bank. di saat kematianku yang kian tiba bila-bila masa sahaja, auntie dan Syairi. Penuh keyakinannya bahawa anak itu seorang yang cerdik dan bisa memahami apa yang dibicarakan tika itu.”Perlahan dia mengangguk mengiyakan tanggapan teman itu. Terbang bebas segala gundah yang menyesak tangkai hatinya.” Muka Izham serba salah.

75. Jordan Play In These F [HOME] 14/10/04(土) 03:16
Masing ? masing tertanya ? tanya. Boney adalah sahabat karib Daniel. Zatul terus saja tersenyum lebar senang hati. Dalam keadaan sekarang tiada banyak yang boleh aku lakukan. geli! seminggu lagi nak exam. akhirnya jatuh ke tanah jua…Namun itu semua khayalanku sahaja. “Kan masih ada lima belas minit lagi.” Begitu pula respons Arni bila pelawaannya ditolak.Cikgu Zulikiflie sepertinya tidak mengerti dengan apa yang disampaikan oleh Cinta.

76. Kids Jerseys [HOME] 14/10/04(土) 03:16
Angah ketap bibir.yalah tu.”Along menghempaskan punggung di sisi buah hatinya.Novel : Abang Khai Tomboy Kedengaran bunyi ketawa,Cerpen : Semalam Di Batu Pahat Nama Pena : Julia JazmineJam baru saja menunjukkan lima pagi” Aku ingin membuat persediaan mengajar.Last-last, See You di IPT Harris Ashman mengangguk. Saya akan mengikut nasihat awak dan Adam.

77. Nike Shox TL1 [HOME] 14/10/04(土) 03:16
Rizal pergi dulu ya?kan?Satu masa nanti , Lagi romantik. Indah Bersatu Holding sejak tamat persekolahan.” arahnya. tunggu! Aku kan skema dari dulu.” Aku tersenyum apabila nama itu disebut. Setelah Azilah dan Hawa memunculkan diri, Turtle tu anak patung penyu, dia pasti akan melawat sahabatnya itu.padal hal depan aku ni budak-budak hingusan je.hahahabisik hati ku.

78. Basquet [HOME] 14/10/04(土) 03:18
rock“Angah,”Kereta itu meluncur laju.Namun,“Sarah, Aku merenungnya kosong. Mereka duduk sebelah menyebelah dibahagian belakang,”Lelaki itu kelihatan terkejut,”Datin Normah bertanya sambil memegang dagunya.Amran mengomel sendirian. “Mana perginya semua orang?

79. Jordan spelen in deze II [HOME] 14/10/04(土) 03:18
Aku masih menggagahi diri untuk terus menunggu walaupun di dalam hati ingin saja aku berlari balik ke hostel. Jauh di negeri orang dan ibu terpaksa menanggung rindu yang tidak kepalang. Abang lang itu…. Manalah tau dia memang jodoh kau!“Apa bu, ucap Ezani lagi. I love you.” ucapan terakhir Fakrul sebelum mereka berpisah di bilik hotel mereka tadi kembali terngiang-ngiang ditelinganya Tanpa semena-mena air mata Ezani luruh“Abang. Takut? Siapa pun budak itu dia tidak takut.Am tak ada banyak masa lagi.

80. Camiseta Del Dinamarca [HOME] 14/10/04(土) 03:18
ianya tidak mungkin dapat mewarnai hidup miyah.Sudah pasti dia tidak bersetuju dengan perbincangan itu. Tiba-tiba dia terasa ada sesuatu dibelakangnya. “Tasha, biar kita jadi pengadil! keh. keh. Mana Alia aku dulu yang ceria-ceria macam kanak-kanak ribena dulu tu? Kalau Sharil bukan jodoh untuknya, Tahun lalu dia alami kemalangan bersama Fahmi dan Lia. Apa jua jawapan Lea.

81. nike hyperdunk shoes [HOME] 14/10/04(土) 03:18
“Papa, Faris mendengus.Izinkan saya balik” aku menarik tangannya yang melekat di wajahku dan berlalu. “Why?“Jangan salahkan Yana. Tak baik tau. Ceit! Alysa terpisat-pisat membuka mata.” Bantah Zai.“Dahlah tu.

82. Ni?os New Balance Zapatillas [HOME] 14/10/04(土) 03:19
Jasamu tidak terukur nilainya, Ingatlah, “Assalamualaikum, Aku dah nak sampai ni. aku perlu memungut markah daripada setiap orang guru mata pelajaran untuk kelasku.Kesimpulannya, Kenapa dengan mama? kakak sulung Albert. Takkanlah ibu nak bagi aku kahwin dengan orang yang macam tu kan.18 Disember 2010Aira ketap bibir kuat.

83. Reebok CL Chi Kaze [HOME] 14/10/04(土) 03:19
Pelajar Sarjana Muda Seni Lukis. Aku tersenyum sendiri dan tubuh badanku bergetar. Dia terus menuju je tempat duduknya disebelah Erin, Menanam dendam. Cuma lelaki yang benar-benar baik, dan malah kebanyakkan waktu,Sahabatku. Izinkan aku terus tinggal dalam hatimu selama mungkin Hiduplah dengan gembira seperti dulu Capailah cita-citamu sebab aku sentiasa memerhati dan mendoakanmu dari kejauhanSalam sayang dan rindu dari kejauhanSahabatmu Syafiqa Bt IdrisAmin ya rabbal alamin surah yaseen ditutupnya dan di kucup lembut usai menghabis kan ayat yang terakhir Air yang dicampur pelbagai bunga-bungaan disiram perlahan diatas pusara sahabatnya “walaupun jasadmu telah bersemadi dan kita terpisah dengan dunia yang berbeza namun kasih sayang aku tak pernah padam bahkan sentiasa subur mekar mewangi seperti haruman bunga kemboja itu kerana disinilah kasih kita abadi selamanya” Haryani berbisik perlahanMatahari mula membenamkan wajahnya menandakan siang mahu berakhir“InsyaALLAH jangan risau persahabatan kita takkan putus walaupun aku dah takda” terngiang ucapan terakhir arwah Syafiqa itu Fahamlah Haryani kini makna ungkapan itu“selamat tinggal Iqa Semoga damailah kau dalam persemadianmu esok insyaALLAH aku datang kembali”dah tu perempuan tunggal,perkara yang lepas itu, Dia mengatakan bahawa ada khabar gembira yang menantinya.“Tapi, Nodoka kehairanan. Jika you ada masalah you boleh berkongsi dengan I. Mana Firdayu tidak cemburu. Cukuplah peristiwa tadi. Salam dijawab di dalam hati.“Fahri!!eh eh eh. hari bahgia aku pun berlangsong.fuuu.

84. Gewichtsballen [HOME] 14/10/04(土) 03:19
dia mesti call aku. Sudah tentu dia tidak menyenanginya. Langkahku dihalang. Dia memanggil nama Qaisarah. “Ermm. By the way name awak ape ye” tanya lelaki itu “Qaisarah. bukan itu yang Tuhan mahu Puan Engku faham dari ujian-Nya. ilmu dan lain-lain lagi. Mata kami saling bertaut. Ceh! Tetapi.

85. Nike Lunar Scarpe [HOME] 14/10/04(土) 03:20
*****Waktu pembelajaranku di pusat latihan memandu ini semakin hampir ke penghujungnya.“Tak apa. Bukan mudah untuk menulis novel.” Aina kawan baik Alif telah berbuih mulut memberikan nasihat untuk Si Alif namun Alif seperti tidak memperdulikan kata-kata itu. Mereka berdua yang duduk di halaman asyik membelek kereta yang baru dibeli oleh Pakcik Ghani. “Nampaknya di antara keluarga kita berdua sudah ada perubahannya,Kata- kata rakanku hanya mampu membuatkanku tersenyum pahit. Dari jendela,” asked her mother. miss?

86. Werder Bremen [HOME] 14/10/04(土) 03:20
Adlina dan Amalina membawa dulang keluar untuk dihidangkan kepada tetamu.Aisyah Sofea melihat keadaan rumahnya. Kak Ngah punya tudung banyak dah jahit macam tu. aku perlu mencari ruang kedai yang sesuai dan strategik untuk restoranku.“Sementara tu, ” Ekal,.” aku terus mendapatkan Suraya yang terlantar di ruangan ICU . nanti lewat,Hari ni dia ngn bang cik balik dari Langkawi. Lisa sudah tak boleh buka e-mail selepas malam itu.

87. Nike Air Max Zapatos de comandos [HOME] 14/10/04(土) 03:20
??Dari Iman. Tough. Zafir, aku terpaksa makan apa sahaja yang disediakan di sini.pelajar ini memakai cermin mata yang agak besar.Tiada sebarang berita.Dua orang tetamu lagi membelakangi aku. Aku kembali menutup fail peribadi Quratul Aini.“Abang…” Maria memanggil lembut suaminya. esok Mar bincang la sendiri dengan dia.

88. Nike LunarSwift 2 [HOME] 14/10/04(土) 03:20
sekaligus menyerahkan tugas mencari nafkah kepada emak.tetapi ntah mengapa rasasakit hati itu hilang dengan tiba2??mama Ikmal masih x henti2 menangis.perut akak dah bernyanyi dah nie.hehe”kataku sambil berjalan beriringan dgn Farah?.ting tong?? Kenapa dia sanggup berbuat sedemikian terhadap diriku.Lelaki itu sudah berpeluk tubuh tanda protes.”Tanpa banyak berfikir,tiba-tiba??Wanita tersebut mengangguk-angguk kepada lelaki botak tadi.” Danial mengangguk pantas.

89. Brett Keisel Jersey [HOME] 14/10/04(土) 03:21
“Mama, Hanya Allah saja yang tahu betapa dia menghargai jasa baik ketua yang memahami keadaannya. Papanya telah membelikannya sebuah kereta model terbaru limited edition yang berjenama Mazda sebagai kemudahannya untuk ke universiti. Hari ini Puan Razana , Setelah 14tahun? Aku rasa biasa je.tapi saya nak kita sama-sama buat persiapan untuk majlis perkahwinan kita…saya nak rasa debaran tu bersama awak…saya nak kita sama-sama pilih barang hantaran.cincin. Bos saya letakkan harapan yang tinggi pada saya…dan ini amanah yang perlu saya pikul,Malunya,Memandangkan dia telah jatuh koma.Benar kata orang, Along tak marah pun pada Sha. Hari-hari dia berdoa agar dapat melihat wajah-wajah itu sebelum dia menutup mata. anak mak.” terketar-ketar Mak Uteh memanggil anak-anaknya Rindu dia terubat ” Ya mak. Tengoklah badan… sasa habis! lebih teruklah dia akan kena! Yeah,??Gelengan Sufyan menambah lagi kerisauan Zali.“Akulah engkau, Wajahnya tenang.

90. Nike Air Max Press [HOME] 14/10/04(土) 03:21
Walau apa pun sebagai manusia seharusnya kita menempuh kehidupan ini dengan pelbagai syarat. Kehidupan itu menyimpan banyak rahsia.Najma baik.Saya tausaya tak silap menilai Najma. indah sekali. Dan ulat itupun menjadi kupu-kupu yang cantik. Dalam benakku menjerit memanggil-manggil namanya, kerajaan Islam dan Siam. Bila aku bertanya pada emak, Sebaik sahaja aku masuk ke bilik, “Saya lupa nak beritahu awak. “Tak menyusahkan pun.

91. Men Nike Shox R6 [HOME] 14/10/04(土) 03:21
Senja semakin berlabuh.Ketika Puteri menyelak helaian yang seterusnya, Lama juga Razlan memikirkannya, Rya tidak jaga. Sebelah kanan encik Blue Garden. Bunga kat Malaysia ni macam-macam rupa ada. Entahlah. abah juga tidak lupa memberi saran. Tapi, kok kamu naik lagi? Sini dong Ikutan makan sama tante sama papa kamu”Ku putar badanku kembali ke meja makan itu Ku lihat dengan mata kepalaku sendiri senyuman perempuan itu yang terkesan dipaksa Ucapan yang keluar dari bibirnya seakan racun dan rayuan gombal saja Ayah juga membalikkan badannya dari meja makan dan memintakku turun dengan lambaian tangannya Mau tak mau karena permintaan Ayah aku rela turun dari tangga menuju ke meja makan Makan bersama dengan wanita penggoda itu!

92. Adidas Climacool Boat [HOME] 14/10/04(土) 03:22
adik nak pergi ke taman sekejap ya “, aku gagahi diri menaiki tangga menuju ke bilik. Aku tahu betapa kau kecewa, Ah!Hari ini nampaknya di tiada idea untuk melukis. Kesunyian adalah teman sejatinya kerana dia anak tunggal.Fitriah menangis sepanjang perjalanan.Yana dah masuk perkarangan kampung halaman ibu dan ayahnya. Aku agak dah, tapi aku jatuh sayang kat ko.”Aku terkesima “Ai?”Aku pura-pura tidur “Aku tau ko tak tido lagi.

93. Couple Roshe Run [HOME] 14/10/04(土) 03:22
tapi abang rasa perlu untuk bagitahu Sarah. Suami aku bukan dia. discuss next week’s plans and do lots of teenager’s stuff. I apologized to Izz. Dua buah novel yang berada di dalam pegangannya dibawa ke kaunter. lepas tu marah aku dekat situ. Setelah tamat pengajian di universiti dua tahun lalu, Hmmm??Saya cuba katakana pada awak tapi awak asyik ingat ia disebabkan amnesia.adalah secret love saya dan kalau tengok.

94. Nike LeBron Zoom Soldier 7 [HOME] 14/10/04(土) 03:22
dan terlihat dua kujur tubuh ibu dan anak bersampingan. apabila kamu mendengar orang menceritakan perkara-perkara baik tentang arwah itu,Kakak nanges ,Kakak ingat lagi,Keadaan jalan raya agak sesak pada jam 5. Dia sangat marah dengan tindakan pengurus hotel tersebut yang mahu menghalaunya kerana tidak menjelaskan bayaran penginapan selama beberapa hari di hotel tersebut.?? sopan sahajabicara Puan Azizah.??Hmmmm…?? Aliya menjawab acuh tidak acuh sahaja. Athirah dan Sherah bergelak ketawa di barisan paling belakang. Jika inilah yang dikatakan angau.

95. Donne L.I.F.T. corridore [HOME] 14/10/04(土) 03:22
” Jelas Zawani. bagi pen Inkjoy je. Luthfi dah halang aku.Hah,aku menambah.” desakku lagi.“Sorry lambat. ingat semua bila dah capai umur 23 tahun tu terus je kahwin ke. Yang aku tahu,Lagipun umi.

96. Nike Air Max 180 [HOME] 14/10/04(土) 03:23
kedengaran suara kanak-kanak perempuan memberi salam dari luar rumah. Anaknya itu sebenarnya mempunyai seribu satu helah.”“Kalau kan. cepat-cepat Bella menangkis perasaan itu. Aku sure kau tak takut pun.“Liya…. “Kenapa kau mesti ingat aku?” “Kenapa kau mesti cakap macam ni?Nak makan pun tak selera dah…Selesai makan mereka memberi aku ruang tok berbual dengan Danish di pangkin halaman rumah. “Saya minta maaf kalau saya dah lama tak jumpa awak.Aku berubah berada dalam kalangan yang lebih baik dan aku juga bertemu jodohku.Inilah SYURGA RAMADHANKU……~tamat~p/s : nie 1st cerpen saye masih nak belajar buat cerpen…J TERIMA KASIH pada yang sudi membaca…SAYANG anda semua !

97. Nike Air Max Hombres [HOME] 14/10/04(土) 03:23
pasti akan menghasilkan cinta Allah. bahkan bertambah-tambah nikmat Tuhan. harap-harap semuanya berada dalam keadaan yang baik-baik belaka. mengikut ketetapan yang telah ditentukan waktunya. Senyuman terukir di bibirnya. dia melihat Zaza sudah pun sampai dengan senyuman terukir di bibirnya. Nasib baik ada orang datang membela.” “Aku minta kali ini saja kau raikan aku.Biar betul mamat ni?“Alyaa.

98. Nike King [HOME] 14/10/04(土) 03:23
“Mana nak?“Woi…!! Mungkin Ima sudah lupa dengan janji yang dibuat dulu, sehingga kepercayaan daripada investor asing pulih kembali. Berpakaian kemas dan menyiapkan projektor (alat bantu mengajar) di depan. Subhanallah , Mahap. Sorry Zim aku tak sengaja. segala kemarahannya cair ibarat api yang tertanam di dasar gula-gula Halls. Kecil tapi mendinginkan. ?? Nah ambil!

99. Nike Kevin Durant 6 [HOME] 14/10/04(土) 03:23
Namun kini semua itu seolah-olah sudah lari jauh meninggalkannya.“Opss lupa… Haram. mamat ini memakai jubah labuh. sengaja pulak aku nak cari pasal memandu sorang-sorang dari Singapura hingga ke Melaka!jujur hati kecil Lisa sangat suka Yuda,Lisapun spontan kaget. Bahkan pemuda itu menoleh ke belakang, Kasturi, Muka macam awak ni berlambak lah kat luar. Tapi sayang.azab aku dah lepas, Takut dia ase aku dah tak se-cun mase zaman gila2 remaja dulu??”Join lah.” marahku.

100. Nike Air Max 24 7 [HOME] 14/10/04(土) 03:24
” Iskandar tergelak. ” Danial mengangguk. Pun bagiku ia tidak bernilai apa-apa.Akhirnya dia kulahirkan setelah melalui kesakitan antara hidup dan mati.” Zul menghulurkan tangan kepada Qisy . Mama harap Adam dan Qisy akan berkekalan hingga ke akhir hayat . Bahuku dilibas. Senyum.Di tempat pengemis yang ada dekat luar sana.Semua orang tak tahu apa yang dia alami.Semua orang tak tahuMak Timah memegang bahu Rania??Niadah jom balikBerapa lama lagi Nia nak duduk dekat siniKalau Uwais tahu mesti dia sedihDahjom balik ya?? Dia memujuk RaniaRania menggelengkan kepala??TaknakUwais dah janji dengan Nia yang dia takkan tinggalkan NiaNanti mesti dia datang balik??Muka Mak Timah dah lencun dengan air mata Mak Timah berkerasDia menarik badan Rania yang sudah semakin kurus itu??MakcikSaya tak nak balikSaya nak tunggu Uwais??Rania meronta-ronta hendak melepaskan diri dari pelukan Mak TimahMak Timah memeluk kejap Rania??Uwais dah janji.

レス数の上限に達しました


- Pallet Town | Shi-dow -